Υλικά (Περίπου 15-25 κομμάτια)
250 γραμ. ρεβύθια
2 πατάτες μέτριες
2 αυγά
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. του τσαγιού φέτα τριμμένη
2 κουταλιές σούπας γάλα εβαπορέ
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1/2 κουταλιά καφέ κύμινο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
2 πατάτες μέτριες
2 αυγά
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. του τσαγιού φέτα τριμμένη
2 κουταλιές σούπας γάλα εβαπορέ
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1/2 κουταλιά καφέ κύμινο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
-Μουλιάζουμε τα ρεβύθια από την προηγούμενη μέρα και τα Βράζουμε μέχρι να αρχίσουν να ξεφλουδίζουν, τα στραγγίζουμε και τα κάνουμε πουρέ με το πιρούνι.-Βράζουμε τις πατάτες τις ξεφλουδίζουμε και τις ανακατεύουμε με τα ρεβύθια.
-Ανακατεύουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
-Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
-Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.