Υλικά (2 μερίδες)
250 γρ. μπαβέτες
4 κουταλιές ελαιόλαδο
από 1/4 πράσινη, κόκκινη και κίτρινη πιπεριά κομμένες σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κρεμμυδάκι στιφάδου (εσαλότ μακρύ) κομμένο σε λεπτές φέτες
4 κομμάτια ντομάτα λιαστή ξηρή ενυδατωμένη
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και βασιλικό (φρέσκα ή ξηρά)
4-5 κουταλιές ντοματάκι κονκασέ
Για το φοντύ φορμαέλας
ελάχιστο βούτυρο
2 φέτες φορμαέλας τριμμένη
1,5 κουταλιά κρέμα γάλακτος