Υλικά (4-6 μερίδες)
1 κιλό μοσχάρι
1 φλιτζάνι λάδι
1 κιλό πιπεριές
4 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες ή ψιλοκομμένες
αλάτι και πιπέρι
1 φλιτζάνι λάδι
1 κιλό πιπεριές
4 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες ή ψιλοκομμένες
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
-Κόβετε το κρέας σε μερίδες-Κόβετε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια
-Ρίχνετε το κρέας και το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε τις πιπεριές, την ντομάτα και 2 φλιτζάνια νερό
-Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να βράσουν 2 ώρες περίπου να μείνουν με τη σάλτσα τους.
|