Υλικά
1 μεγάλο κρεμμύδι τεμαχισμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
750 γρ. μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ.
1 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας
1-2 φλιτζ. νερό ή και περισσότερο, αν χρειαστεί
2 δαφνόφυλλα
Αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
4 μέτριες κόκκινες πιπεριές ξεσποριασμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
750 γρ. μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ.
1 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας
1-2 φλιτζ. νερό ή και περισσότερο, αν χρειαστεί
2 δαφνόφυλλα
Αλάτι και πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
4 μέτριες κόκκινες πιπεριές ξεσποριασμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο