Υλικά (4)
500 γρ. λιγκουίνια
250 γρ. ασπρομανίταρα
80 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος light
1 κ. τσ. φρέσκο θυμάρι
1,5 κ. τσ. αλάτι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
τριμμένη παρμεζάνα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
250 γρ. ασπρομανίταρα
80 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος light
1 κ. τσ. φρέσκο θυμάρι
1,5 κ. τσ. αλάτι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
τριμμένη παρμεζάνα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι