Υλικά (4 μερίδες)
300 γρ. λιγκουίνια
100 γρ. τυρί πεκορίνο ρομάνο τριμμένο
αλάτι και τριμμένο πιπέρι
100 γρ. τυρί πεκορίνο ρομάνο τριμμένο
αλάτι και τριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό διατηρώντας ½ φλιτζ. από το νερό του.2. Βάζουμε το ζυμαρικό σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε μπόλικο πεκορίνο και μια αλεσιά πιπέρι. Αναμιγνύουμε καλά και, αν το ζυμαρικό είναι πολύ στεγνό, το βρέχουμε λίγο με το νερό που φυλάξαμε.
3. Σερβίρουμε σε προθερμασμένα πιάτα.