Υλικά (4 μερίδες)
300 γρ. κοχύλια, πένες ή άλλο μεσαίου μεγέθους ζυμαρικό
6 κουταλιές ελαιόλαδο
300 γρ. κονσέρβα σολομού στραγγισμένος και τριμμένος
300 γρ. ανανάς φρέσκος ή κονσέρβα τεμαχισμένος σε κύβους
1 φλιτζ. τοματάκια
1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές ξηρός κόλιανδρο
φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση
6 κουταλιές ελαιόλαδο
300 γρ. κονσέρβα σολομού στραγγισμένος και τριμμένος
300 γρ. ανανάς φρέσκος ή κονσέρβα τεμαχισμένος σε κύβους
1 φλιτζ. τοματάκια
1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές ξηρός κόλιανδρο
φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση