Υλικά (6 μερίδες)
1/2 κιλό μπούτι αρνίσιο ψαχνό
1/2 κιλό ψαχνό χοιρινό
1/2 κιλό κατσίκι ψαχνό
3/4 φλιτζ κεφαλοτύρι σε κύβους
7-8 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ βούτυρο Γάλακτος
αλάτι πιπέρι
Για το ζυμάρι:
1 φλιτζ αλεύρι
1/3 φλιτζ ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
χλιαρό νερό όσο πάρει
1/2 κιλό ψαχνό χοιρινό
1/2 κιλό κατσίκι ψαχνό
3/4 φλιτζ κεφαλοτύρι σε κύβους
7-8 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζ βούτυρο Γάλακτος
αλάτι πιπέρι
Για το ζυμάρι:
1 φλιτζ αλεύρι
1/3 φλιτζ ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
χλιαρό νερό όσο πάρει
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρέατα σε κύβους και τα αλατοπιπερώνουμε.Τα τοποθετούμε σε ένα σκεύος (πήλινο κατά προτίμηση) που σκεπάζει.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για το ζυμάρι, τα ζυμώνουμε και σφραγίζουμε με τη ζύμη το καπάκι του σκεύους γύρω γύρω σαν στεφάνι. Ψήνουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 3 ώρες περίπου.