Αμπελοφάσουλα σαλάτα 29 ψήφοι

Αμπελοφάσουλα σαλάτα
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

1 κιλό αμπελοφάσουλα
1 φλιτζ. λάδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
1/2 φλιτζ. ξύδι
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα αμπελοφάσουλα από τις άκρες τους και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Μόλις βράσουν τα τοποθετούμε στην πιατέλα, τα περιλούζουμε με το λαδόξυδο, το σκόρδο και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
2 αστέρια από 29 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες