Αγκιναρόπιτα πηλιορείτικη
Μια ξεχωριστή συνταγή με αγκινάρες. Είναι ένας τρόπος η παρασκευή πίτας και κατάψυξης για αποθήκευση και διατήρηση ενός εποχιακού και νόστιμου λαχανικού.
Υλικά (4)
2 χοντρά φύλλα για πίτα
1 κιλό αγκινάρες μονό οι καρδιές
200 γρ . γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
200 γρ .κρεμμυδάκια φρέσκα
ανηθο
100 γρ. κεφαλοτύρι
100 γρ. ρεγκάτο
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
1 κιλό αγκινάρες μονό οι καρδιές
200 γρ . γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
200 γρ .κρεμμυδάκια φρέσκα
ανηθο
100 γρ. κεφαλοτύρι
100 γρ. ρεγκάτο
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι