Υλικά (4 μερίδες)
250 γρ. μακαρόνια βίδες χρωματιστές
1 ντομάτα
3 αυγά
τυρί Γκούντα σε κομματάκια
ζαμπόν σε κομματάκια
αρακάς κονσέρβα
καλαμπόκι κονσέρβα
μαγιονέζα
κέτσαπ ή μουστάρδα (αν θέλουμε)
1 ντομάτα
3 αυγά
τυρί Γκούντα σε κομματάκια
ζαμπόν σε κομματάκια
αρακάς κονσέρβα
καλαμπόκι κονσέρβα
μαγιονέζα
κέτσαπ ή μουστάρδα (αν θέλουμε)
Εκτέλεση
-βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ-κόβουμε τη μισή ντομάτα σε κομμάτια και την υπόλοιπη την κρατάμε για το στόλισμα
-κόβουμε τα 2 αυγά σε κομμάτια και το άλλο το κρατάμε για το στόλισμα
-προθέτουμε τα υλικά στο μπολ κατά σειρά
- ανακατεύουμε την μαγιονέζα με την μουστάρδα ή την κέτσαπ (αν θέλουμε) και καλύπτουμε τα πιο πάνω υλικά
-στολίζουμε με το αυγό την ντομάτα τον αρακά και το καλαμπόκι που μας περίσσεψαν