Υλικά (4-6 μερίδες)
300 ml γιαούρτι
1-2 κουταλάκια πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο ή σκόνη τσίλι
αλάτι
1/4 αγγούρι κομμένο σε κύβους
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1-2 πατάτες βρασμένες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
2-3 τομάτες κομμένες
100 γρ. ραπανάκια κομμένα σε φέτες
1-2 μίσχοι σέλερι κομμένοι σε κύβους
1 πράσινη καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη (προαιρετικό)
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
φύλλα από 1-2 κλαράκια φρέσκου κόλιαντρου κομμένα
φέτες από ραπανάκι
1-2 κουταλάκια πιπέρι μαύρο φρεσκοαλεσμένο ή σκόνη τσίλι
αλάτι
1/4 αγγούρι κομμένο σε κύβους
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1-2 πατάτες βρασμένες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
2-3 τομάτες κομμένες
100 γρ. ραπανάκια κομμένα σε φέτες
1-2 μίσχοι σέλερι κομμένοι σε κύβους
1 πράσινη καυτερή πιπεριά ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη (προαιρετικό)
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
φύλλα από 1-2 κλαράκια φρέσκου κόλιαντρου κομμένα
φέτες από ραπανάκι