Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ κριθαράκι ή κοραλλάκι ή μακαρονάκι κοφτό βρασμένο και στραγγισμένο
Συνδυασμός 1:
6-8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
4-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1-2 πράσινες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
1,5 κουτ. τσαγιού τζίντζερο φρέσκο ψιλοκομμένο
2 ψητές κόκκινες πιπεριές (γλυκιές) από βάζο ψιλοκομμένες
50 γρ καρότο ψιλοκομμένο
50 γρ λάχανο ψιλοκομμένο
1,5 κουτ. τσαγιού αλάτι
1 κουτ. τσαγιού πιπέρι
8 μικρά τοματάκια κομμένα στη μέση
Συνδυασμός 2:
250 γρ καρότα ξυσμένα και κομμένα
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουτ. τσαγιού αλάτι
1 κουτ. τσαγιού πιπέρι
2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό ή ρυζόξιδο