Πασχαλινά κουλούρια (αφράτα και αρωματικά)
Πεντανόστιμα κουλουράκια για το Πάσχα και όχι μόνο. Πολύ αφράτα με πλούσιο άρωμα από φρέσκο βούτυρο και μεθυστική μοσχοβολιά πορτοκαλιού.
Υλικά
400 γρ. φρέσκο βούτυρο γάλακτος (Δωδώνη το συνιστώ)
400 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη να μην έχει κόμπους
18 γρ. αμμωνία
1 βανίλια άρωμα
2 αυγά
290 γρ. γάλα εβαπορέ χλιαρό
ξύσμα πορτοκαλιού
1200 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
2 κρόκους και 3 κουταλιές ζάχαρη για άλειμμα
400 γρ. ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη να μην έχει κόμπους
18 γρ. αμμωνία
1 βανίλια άρωμα
2 αυγά
290 γρ. γάλα εβαπορέ χλιαρό
ξύσμα πορτοκαλιού
1200 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
2 κρόκους και 3 κουταλιές ζάχαρη για άλειμμα