Υλικά
1 κιλό αλεύρι
1 κουταλάκι σόδα
1 φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. νερό κρύο
1 φλιτζ. νερό ζεστό
1 φλιτζ. λάδι
1 κουταλάκι γαρύφαλλο κοπανισμένο
1 κουταλάκι κανέλλα
2 κουταλάκια σουσάμι
1 κουταλάκι σόδα
1 φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. νερό κρύο
1 φλιτζ. νερό ζεστό
1 φλιτζ. λάδι
1 κουταλάκι γαρύφαλλο κοπανισμένο
1 κουταλάκι κανέλλα
2 κουταλάκια σουσάμι
Εκτέλεση
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C-Βουτυρώνετε τα ταψάκια σας
-Κοσκινίζετε το αλεύρι
-Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το αλεύρι
-Προσθέτετε το λάδι
-Λιώνετε στο κρύο νερό την σόδα
-Λιώνετε στο ζεστό νερό την ζάχαρη
-Ρίχνετε στο αλεύρι όλα τα παραπάνω υλικά μαζί με το γαρύφαλλο και την κανέλλα και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία λεία και εύπλαστη ζύμη
-Πλάθετε τα κουλούρια σε ότι σχήμα θέλετε
-Τοποθετείτε στο ταψί και αλείφετε με λάδι
-Πασπαλίζετε με το σουσάμι
-Ψήνετε 20
-30 λεπτά