Υλικά
6 φλιτζάνια αλεύρι
2 κουταλάκια αμμωνία
2 βανίλιες
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
3/4 φλιτζάνια βούτυρο
1 1/2 φλιτζάνι γάλα
2 φλιτζάνια σουσάμι
2 κουταλάκια αμμωνία
2 βανίλιες
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
3/4 φλιτζάνια βούτυρο
1 1/2 φλιτζάνι γάλα
2 φλιτζάνια σουσάμι
Εκτέλεση
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C-Βουτυρώνετε τα ταψάκια σας
-Κοσκινίζετε το αλεύρι
-Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το αλεύρι
-Λιώνετε το βούτυρο και το ανακατεύετε με το αλεύρι
-Ζεσταίνετε το γάλα ελαφρά
-Χτυπάτε τ'αυγά με την ζάχαρη μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά
-Προσθέτετε στο γάλα την αμμωνία
-Ρίχνετε στο αλεύρι όλα τα παραπάνω υλικά και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία λεία και εύπλαστη ζύμη
-Πλάθετε τα κουλούρια σε ότι σχήμα θέλετε
-Αλείφετε τα κουλούρια γύρω γύρω με νερό
-Τα τυλίγετε με σουσάμι
-Τοποθετείτε στο ταψί και ψήνετε 20 με 30 λεπτά