Υλικά
Υγρά:
400 γρ. λάδι
250 γρ. νερό
50 γρ. μέλι
1 φλιτζανάκι κονιάκ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κουταλάκι κανέλα
1 κουταλάκι γαρύφαλλο
1 ½ κουταλάκι αμμωνία
Στερεά:
800 γρ. μαλακό αλεύρι
80 γρ. σιμιγδάλι
70 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι σόδα
Σιρόπι:
1 κιλό ζάχαρη
1 κούπα μέλι
1 λίτρο νερό
400 γρ. λάδι
250 γρ. νερό
50 γρ. μέλι
1 φλιτζανάκι κονιάκ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κουταλάκι κανέλα
1 κουταλάκι γαρύφαλλο
1 ½ κουταλάκι αμμωνία
Στερεά:
800 γρ. μαλακό αλεύρι
80 γρ. σιμιγδάλι
70 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι σόδα
Σιρόπι:
1 κιλό ζάχαρη
1 κούπα μέλι
1 λίτρο νερό