Υλικά
1 ½ κ. λάδι
3 κ. αλεύρι
½ κ. σιμιγδάλι ψιλό
¾ κ. χυμό πορτοκαλιού και κονιάκ( η αναλογία είναι στη δική σας κρίση, εγώ βάζω 200 γρ. κονιάκ και τα υπόλοιπα 550 γρ. χυμό)
1κ. σ. σόδα
1 μπέικιν πάουντερ
½ ζάχαρη άχνη
ξύσμα πορτοκαλιού
300 γρ. τριμμένα καρύδια για γαρνίρισμα
σιρόπι
Προαιρετικά στο σιρόπι προσθέτουμε 500 γρ. μέλι λίγο πριν σβήσουμε το μάτι για περισσότερη γεύση.
3 κ. αλεύρι
½ κ. σιμιγδάλι ψιλό
¾ κ. χυμό πορτοκαλιού και κονιάκ( η αναλογία είναι στη δική σας κρίση, εγώ βάζω 200 γρ. κονιάκ και τα υπόλοιπα 550 γρ. χυμό)
1κ. σ. σόδα
1 μπέικιν πάουντερ
½ ζάχαρη άχνη
ξύσμα πορτοκαλιού
300 γρ. τριμμένα καρύδια για γαρνίρισμα
σιρόπι
Προαιρετικά στο σιρόπι προσθέτουμε 500 γρ. μέλι λίγο πριν σβήσουμε το μάτι για περισσότερη γεύση.