Υλικά
500 gr Σπαγγέτι
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1/2 φλιτζάνι καφέ Ελαιόλαδο
1 μέτριο Σκόρδο λειωμένο
1 κουταλιά Αλάτι
Πιπέρι, Ρίγανη
2 κουταλιές χυμό Λεμονιού
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1/2 φλιτζάνι καφέ Ελαιόλαδο
1 μέτριο Σκόρδο λειωμένο
1 κουταλιά Αλάτι
Πιπέρι, Ρίγανη
2 κουταλιές χυμό Λεμονιού
Εκτέλεση
· Λειώνουμε σε βαθύ σκεύος τον τόνο και ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά.· Ανακατεύουμε το μίγμα του τόνου με το σπαγγέτι που έχουμε βράσει και σερβίρουμε.