Υλικά (2-4 μερίδες)
250 γρ χυλοπίτες βρασμένες και στραγγισμένες
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ. λάδι
λίγο θυμάρι και δεντρολίβανο
1 κονσέρβα τόνου φυσική
1 κουταλιά κάπαρη
αλάτι - πιπέρι
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
3 κ.σ. λάδι
λίγο θυμάρι και δεντρολίβανο
1 κονσέρβα τόνου φυσική
1 κουταλιά κάπαρη
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και λιώνουμε το σκόρδο. Τα σοτάρουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τον τόνο τριμμένο. Αφού πάρει λίγο, προσθέτουμε το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι και την κάπαρη στο τέλος.2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε τις χυλοπίτες, τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.