Υλικά (4 μερίδες περίπου)
μόνο το μαύρο συκώτι από μια συκωταριά
5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι ψιλοκομμένος άνηθος
πελτές ή φρέσκια ντομάτα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι ψιλοκομμένος άνηθος
πελτές ή φρέσκια ντομάτα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Στη συνέχεια τσιγαρίζουμε λίγο και τα συκωτάκια. προσθέτουμε τη τριμμένη ντομάτα ή τον πελτέ και νερό αρκετό ώστε να βράσει το φαγητό μας και να μείνει ζουμερό. Ρίχνουμε και όσο αλάτι και πιπέρι θέλουμε.Καλή επιτυχία!