Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει και ρίχνουμε το αλάτι. Συνεχίζουμε το χτύπημα ρίχνοντας λίγο, λίγο το γάλα ώστε να προλαβαίνει το βούτυρο να το απορροφά και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αφού τελειώσουμε με το γάλα ρίχνουμε τμηματικά τα αυγά. Αφού απορροφηθούν κι αυτά, σταματάμε το χτύπημα και ρίχνουμε το αλεύρι μέσα στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπέικιν. Το ζυμώνουμε καλά και προσεκτικά. Το πλάθουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας και ρίχνουμε επάνω είτε αμύγδαλο φιλέ, είτε τριμμένο κεφαλοτύρι ή τριμμένο αμύγδαλο ή φουντούκι. ψήνουμε στους 170 βαθμούς για μισή ώρα.