Κιμαδόπιτα ότι έχω 3 ψήφοι

Από ΔΙΟΝΥΣΙΑ Μ.
Κιμαδόπιτα ότι έχω
Αυτή η συνταγή μου βγήκε τυχαία με κιμά που μου έμεινε από μακαρόνια που έκανα.
 
 

Υλικά (12 κομμάτια)

έτοιμο κιμά που σας έμεινε από μακαρόνια περίπου 300 γρ.
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
2 πιπεριές σε φέτες
2 τομάτες σε φέτες
1 κουταλιά φρυγανιά
100 γρ. τυρί κίτρινο ό,τι έχετε
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 πακέτο σφολιάτα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε στο κιμά τη φρυγανιά σε τηγάνι, σοτάρουμε με το λάδι τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν, τα βγάζουμε και σοτάρουμε τις πιπεριές. Σε ταψί στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτα, απλώνουμε το κιμά από πάνω, τα κρεμμύδια και μετά τις πιπεριές από πάνω τις τομάτες και τέλος το τυρί. Κλείνουμε με το άλλο φύλλο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
2 αστέρια από 3 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες