Υλικά (4-8 μερίδες)
Για τη γέμιση:
400 γρ. κιμά
2 κουταλιές λάδι
1/3 κούπας τριμμένο κρεμμύδι
1/3 κούπας πελτέ ντομάτας
1/3 κούπας κέτσαπ
1 κουταλιά ρίγανη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 πακέτα φέτες τυριού τσένταρ
1 κούπα μανιτάρια κονσέρβας σε φετάκια
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά σε κομματάκια ζουλιέν
1/3 κούπας παρμεζάνα ή ρεγκάτο τριμμένο
Για τη ζύμη:
350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια μαγιά σκόνη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κούπα νερό
2 κουταλιές λάδι
400 γρ. κιμά
2 κουταλιές λάδι
1/3 κούπας τριμμένο κρεμμύδι
1/3 κούπας πελτέ ντομάτας
1/3 κούπας κέτσαπ
1 κουταλιά ρίγανη
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 πακέτα φέτες τυριού τσένταρ
1 κούπα μανιτάρια κονσέρβας σε φετάκια
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά σε κομματάκια ζουλιέν
1/3 κούπας παρμεζάνα ή ρεγκάτο τριμμένο
Για τη ζύμη:
350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκια μαγιά σκόνη
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κούπα νερό
2 κουταλιές λάδι