Ψητό τυρί μπρι 20 ψήφοι

Ψητό τυρί μπρι
 
 

Υλικά

1 γωνιά μπρι (οποιουδήποτε μεγέθους)
κόκκινα σταφύλια ξεσποριασμένα
ζάχαρη σκούρα

Εκτέλεση

1. Κόβουμε το μπρι στη μέση εγκάρσια (σχηματίζουμε 2 γωνιές), και το βάζουμε σε ένα ταψί με το κομμένο μέρος προς τα άνω.
2. Κόβουμε στη μέση αρκετές ρώγες σταφυλιού κατά μήκος, ώστε να καλύψουμε το μπρι (οι ρώγες πιέζονται ελαφρά πάνω στο τυρί με το κομμένο μέρος προς τα κάτω). Ρίχνουμε από πάνω μπόλικη ζάχαρη και ψήνουμε στους 180οC, μέχρι το μπρι να μαλακώσει και να αρχίσει να λιώνει.
3. Σερβίρουμε με γαλλικό ψωμί ή κράκερς.
1 αστέρια από 20 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες