Υλικά
250 γρ. μπέικον κομμένο
1/2 φλιτζ. κρέμα μισή-μισή με γάλα
1/2 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου
120 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι κοπανισμένοι
100 γρ. τυρί μπρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
500 γρ. Φετουτσίνια
Εκτέλεση
1. Μαγειρεύουμε το μπέικον σε μια μεγάλη, βαριά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για 6 λεπτά περίπου. Με ένα κουτάλι τρυπητό το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και πετάμε το λίπος από την κατσαρόλα.2. Βάζουμε το μίγμα κρέμας / γάλακτος και το ζωμό κοτόπουλου στην ίδια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε βαθμιαία την παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε πιπέρι και το μπέικον. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε βαθμιαία το μπρι, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
3. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Αναμιγνύουμε καλά και σερβίρουμε.