Υλικά (25-30 κομμάτια)
120 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
120 γρ. φρυγανιά τριμμένη
500 γρ. χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο (από 3 κουταλιές ψιλοκομμένα)
2 κουταλιές λάδι
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες (προαιρετικά)
αλάτι πιπέρι
λίγο ζωμό από το χταπόδι (αν χρειαστεί)
λάδι για τηγάνισμα
120 γρ. φρυγανιά τριμμένη
500 γρ. χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο (από 3 κουταλιές ψιλοκομμένα)
2 κουταλιές λάδι
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες (προαιρετικά)
αλάτι πιπέρι
λίγο ζωμό από το χταπόδι (αν χρειαστεί)
λάδι για τηγάνισμα