Υλικά (4 μερίδες)
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
250 γρ. κομμάτια κρέας καβουριού
1 κουταλάκι Μαντράς κάρι (καυτερό)
1 πιπέρι τσίλι (προαιρ.)
1 κουταλιά σος ψαριού (προαιρ.)
250 γρ. ρυζοφιδές μουσκεμένος σε βραστό νερό για 5 λεπτά, στραγγισμένος και στεγνωμένος
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1/4 φλιτζ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
250 γρ. κομμάτια κρέας καβουριού
1 κουταλάκι Μαντράς κάρι (καυτερό)
1 πιπέρι τσίλι (προαιρ.)
1 κουταλιά σος ψαριού (προαιρ.)
250 γρ. ρυζοφιδές μουσκεμένος σε βραστό νερό για 5 λεπτά, στραγγισμένος και στεγνωμένος
1 κουταλιά ελαιόλαδο