Υλικά (4 μερίδες)
350 γρ. γαρίδες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/3 φλιτζ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο
1 κουταλάκι Μαντράς κάρι (καυτερό)
1 πιπέρι τσίλι (προαιρ.)
1 κουταλιά σος ψαριού (προαιρ.)
250 γρ. ρυζοφιδές μουσκεμένος σε βραστό νερό για 5 λεπτά, στραγγισμένος και στεγνωμένος
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1,5 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1,5 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/3 φλιτζ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο
1 κουταλάκι Μαντράς κάρι (καυτερό)
1 πιπέρι τσίλι (προαιρ.)
1 κουταλιά σος ψαριού (προαιρ.)
250 γρ. ρυζοφιδές μουσκεμένος σε βραστό νερό για 5 λεπτά, στραγγισμένος και στεγνωμένος
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1,5 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1,5 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες