Υλικά (4 μερίδες)
300 γρ. φετουτσίνια
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο κοπανιστές
2 κουταλιές τσάιβς ψιλοκομμένα
3 κουταλιές κόκκινο χαβιάρι
3 κουταλιές μαύρο χαβιάρι
2 σκληρά βρασμένα αυγά κομμένα
4 κουταλιές ξινή κρέμα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα φετουτσίνι, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στην άκρη κρατώντας τα ζεστά.2. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα φετουτσίνια, την πρασουλίδα, το κόκκινο και το μαύρο χαβιάρι και τα αυγά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε.
3. Σερβίρουμε αμέσως με την ξινή κρέμα.