Υλικά (2-4 μερίδες)
1/4 φλιτζ. βούτυρο
1/4 φλιτζ. φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο
2/3 φλιτζ. παχιά κρέμα
1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού
250 γρ. σπαγετίνι ή άλλο λεπτό ζυμαρικό, βρασμένο και στραγγισμένο
60 γρ. μαύρο χαβιάρι
1/4 φλιτζ. φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο
2/3 φλιτζ. παχιά κρέμα
1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού
250 γρ. σπαγετίνι ή άλλο λεπτό ζυμαρικό, βρασμένο και στραγγισμένο
60 γρ. μαύρο χαβιάρι