Σπαγγετίνι με χαβιάρι 4 ψήφοι

Σπαγγετίνι με χαβιάρι
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

1/4 φλιτζ. βούτυρο
1/4 φλιτζ. φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο
2/3 φλιτζ. παχιά κρέμα
1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού
250 γρ. σπαγετίνι ή άλλο λεπτό ζυμαρικό, βρασμένο και στραγγισμένο
60 γρ. μαύρο χαβιάρι

Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε χαμηλή φωτιά για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την κρέμα και το ξύσμα λεμονιού. Αφήνουμε να ζεσταθεί, αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και μεταφέρουμε το μίγμα σε μια πιατέλα. Ρίχνουμε από πάνω το χαβιάρι.
0 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες