Φετουτσίνια αλά Ρομάνα 1 ψήφοι

Φετουτσίνια αλά Ρομάνα
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


400 γρ. φετουτσίνια ξηρά ή φρέσκα
300 γρ. άπαχο κρέας μοσχαρίσιο κομμένο σε μικρά κομμάτια
500 γρ. ντομάτες ώριμες και σφιχτές ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 μίσχος σέλερι
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 κουταλιά λαρδί (ή ελαιόλαδο)
αλάτι
πιπερίτσες καυτερές ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

1. Ροδίζουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι στο λαρδί και μετά προσθέτουμε το κρέας ανακατεμένο με το αλάτι και τις πιπερίτσες. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμισθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες. Ελέγχουμε το αλάτι και αφήνουμε να πάρει βράση.
2. Βράζουμε κατάλληλα και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες