Υλικά (2-4 μερίδες)
1 αραβική πίτα
400 γρ. άσπρο τυρί
200 γρ. προσούτο σε λωρίδες
1 ραντίτσιο μικρό σε λωρίδες
1/2 ματσάκι ρόκα κομμένη με το χέρι
2 ραπανάκια σε φετούλες
ελαιόλαδο
χυμό 1 λεμονιού
αλάτι - πιπέρι
400 γρ. άσπρο τυρί
200 γρ. προσούτο σε λωρίδες
1 ραντίτσιο μικρό σε λωρίδες
1/2 ματσάκι ρόκα κομμένη με το χέρι
2 ραπανάκια σε φετούλες
ελαιόλαδο
χυμό 1 λεμονιού
αλάτι - πιπέρι