Υλικά
5 στήθη από κοτόπουλο
1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο
1 κύβος κονρ λαχανικών
3 κ. γ. μουστάρδα
1 κούπα αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 σφηνάκι λευκό κρασί
2 φρυγανιές τρίμμα
ελαιόλαδο
Για το μαρινάρισμα
μια φέτα λεμόνι και λίγο άνηθο
1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο
1 κύβος κονρ λαχανικών
3 κ. γ. μουστάρδα
1 κούπα αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
1 σφηνάκι λευκό κρασί
2 φρυγανιές τρίμμα
ελαιόλαδο
Για το μαρινάρισμα
μια φέτα λεμόνι και λίγο άνηθο
Εκτέλεση
1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα στήθη κοτόπουλου, τα αφήνουμε να στραγγίξουν το νερό.2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει.
3. Βάζουμε το κοτόπουλο στο αλεύρι κα ρίχνουμε στο τηγάνι μέχρι να βγάλει το πολύ αλεύρι.
4. Αφού ροδίσει από την μια πλευρά, τότε ρίχνουμε τον κύβο κονρ και την μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και την ρίγανη.
5. Το αναποδογυρίζουμε για να ροδίσει και από την άλλη πλευρά, ρίχνουμε στο τέλος το κρασί και το τρίμμα φρυγανιάς και τα αφήνουμε μέχρι να πιει το κρασί και να αφήσει μια ωραία κρούστα.
6. Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
7. Μαρινάρουμε με μια φέτα λεμόνι και λίγο άνηθο.