Κόβετε τις φέτες της μορταδέλας σε 4 κομμάτια και τα βάζετε σ' ένα μικρό μπολ. Τα περιχύνετε με γάλα και τα αφήνετε για 2 ώρες. ? Στραγγίζετε τη μορταδέλα σε απορροφητικό χαρτί και την αλευρώνετε. ? Χτυπάτε ελαφρώς το αβγό και το πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. ? Βυθίζετε τη μορταδέλα στο αβγό και, στη συνέχεια, την πανάρετε με την ψίχα του ψωμιού. ? Ζεσταίνετε το λάδι σ' ένα τηγάνι. Τηγανίζετε τις φέτες της μορταδέλας λίγες λίγες, ώσπου να χρυσίσουν. ? Τις στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρετε ζεστές.