Ταλιατέλες με σάλτσα μουστάρδας
Μια συνταγή γρήγορη, εύκολη και νοστιμότατη.. Από την στιγμή που την έφτιαξα, την φτιάχνω συχνά γιατί όπως είπα είναι γρήγορη. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε...
Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. ταλιατέλες
340 γρ. ζαμπόν, γαλοπούλα, μπέικον (340 γρ. όλα μαζί)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
200 γρ. κρέμα τυρί
1/2 φλ. γάλα
1/2 φλ. νερό απ'τα μακαρόνια
340 γρ. ζαμπόν, γαλοπούλα, μπέικον (340 γρ. όλα μαζί)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
200 γρ. κρέμα τυρί
1/2 φλ. γάλα
1/2 φλ. νερό απ'τα μακαρόνια
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα αλλαντικά μας, σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα αλλαντικά με το ελαιόλαδο. Όταν γίνουν ρίχνουμε τη μουστάρδα, το κρεμώδες τυρί και το γάλα και ανακατεύουμε. Βράζουμε τα μακαρόνια, με μια τσιμπίδα για τα μακαρόνια τα παίρνουμε έτσι όπως στάζουν και τα ρίχνουμε στη σάλτσα όπως και μισό φλυτζάνι επιπλέον απ'τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί (γι'αυτό τα μακαρόνια τα βράζουμε 2-3 λεπτά λιγότερο, γιατί θα μαγειρευτούν και στο τηγάνι). Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο πιπέρι.Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!