Υλικά (4 μερίδες)
2 μικρά κρεμμύδια ή κρεμμύδια στιφάδου κομμένα σε δακτυλίδια
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλάτι και μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο
2 κουταλιά φρέσκο άνιθο κομμένο
1 φλιτζ. μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα Ντιζόν
300 γρ. σολομός φρέσκος κομμένος σε μικρά κομμάτια
γάλα στο κατάλληλο μέτρο
300 γρ. πένες,
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις πένες.2. Στο μεταξύ θερμαίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μικρή κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
3. Προσθέτουμε το αλάτι,το πιπέρι και το σολομό. Στη συνέχεια, το άνιθο, το γάλα για να ρυθμίσουμε τη ρευστότητα και τη μουστάρδα.
4. Ανακατεύουμε με τις πένες και σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα.