Υλικά (2 μερίδες)
3/4 φλιτζάνι λαχανικά διάφορα κομμένα (π.χ. μπρόκολα και μανιτάρια)
2 κουταλιές βούτυρο μαλακό ή μαργαρίνη
4 κουταλιές μουστάρδα dijon
350 γρ φετουτσίνια ή φιδές
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό, βάζοντας μέσα την κατάλληλη στιγμή και τα τυχόν λαχανικά που θέλουν βράσιμο ή ζεμάτισμα, π.χ. τα μπρόκολα.2. Σοτάρουμε σύντομα τα υπόλοιπα λαχανικά με βούτυρο ή λάδι.
3. Στο μεταξύ, αναμιγνύουμε καλά τη μουστάρδα και το βούτυρο. Τα βάζουμε στο στραγγισμένο ζυμαρικό και σερβίρουμε.