Σπαγγετίνι με σάλτσα ελιάς και αντσούγας 2 ψήφοι

Σπαγγετίνι με σάλτσα ελιάς και αντσούγας
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


500 γρ. σπαγετίνι
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ή κατά τη γεύση
300 γρ. αντσούγες λιωμένες
12 μεγάλες ελιές ξεσποριασμένες και κομμένες (ή 18 μικρότερες)
1/4 φλιτζ. πιπεριά πικάντικη κομμένη σε λεπτές φέτες
1 κουταλιά μαϊντανός κομμένος

Εκτέλεση

1. Σοτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει, βάζουμε τις αντσούγες και, μόλις διαλυθούν, προσθέτουμε τις ελιές και την πιπεριά. Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
2. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στο ζυμαρικό, αναμιγνύουμε, γαρνίρουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε.
1 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες