Υλικά (4 μερίδες)
2 σκελίδεs σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
1/4 φλιτζ ελαιόλαδο
250 γρ γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες
450 γρ τομάτες από κονσέρβα
1 κουταλάκι σκορδόσκονη
2,5 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι Horseradish
1/2 κουταλάκι βασιλικός ξηρός
250 γρ σπαγγέτι
200 γρ τοματοπολτός
τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.2. Ροδίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις τομάτες, το αλάτι και το βασιλικό. Το σιγοβράζουμε ξεσκέπαστο για 30 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τον τοματοπολτό και τη ρίγανη και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά ακόμη.
3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τις γαρίδες, τη σκορδόσκονη και τη horseradish σος και ζεσταίνουμε.
4. Σερβίρουμε πάνω σε καυτά σπαγγέτι ρίχνοντας και τριμμένο τυρί, αν θέλουμε.