Υλικά
1 κουταλιά σκόρδο
2 κουταλιές μαϊντανός
9 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές κουκουνάρια
½ φλιτζάνι μανιτάρια
½ φλιτζάνι φασολάκια πράσινα
½ φλιτζάνι μπρόκολο
½ φλιτζάνι κόκκινη πιπεριά
½ φλιτζάνι σπαράγγια
½ φλιτζάνι μαύρες ελιές
1/4 φλιτζάνι αλάτι
200 g ζυμαρικό της επιλογής μας
½ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
2 κουταλιές μαϊντανός
9 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές κουκουνάρια
½ φλιτζάνι μανιτάρια
½ φλιτζάνι φασολάκια πράσινα
½ φλιτζάνι μπρόκολο
½ φλιτζάνι κόκκινη πιπεριά
½ φλιτζάνι σπαράγγια
½ φλιτζάνι μαύρες ελιές
1/4 φλιτζάνι αλάτι
200 g ζυμαρικό της επιλογής μας
½ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
Εκτέλεση
1. Βάζουμε στο μπλέντερ το σκόρδο, το μαϊντανό, τα κουκουνάρια και το μισό ελαιόλαδο και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα.2. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα λαχανικά και σοτάρουμε για 5 λεπτά.
3. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
4. Ρίχνουμε ανακατεύοντας την κρέμα των μυρωδικών στα λαχανικά. Τα ανακατεύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε ρίχνοντας παρμεζάνα πάνω από κάθε πιάτο.