Υλικά (4)
300 γρ. φασολάκια
1 ντομάτα
1/2 αγγούρι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
4 λαδοκούλουρα
Για τη βινεγκρέτ
1/4 φλ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. ξίδι
1/2 κ. γ. ξερό βασιλικό
αλάτι
1 ντομάτα
1/2 αγγούρι
1/2 ματσάκι μαϊντανό
4 λαδοκούλουρα
Για τη βινεγκρέτ
1/4 φλ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. ξίδι
1/2 κ. γ. ξερό βασιλικό
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζετε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά.Αφού βράσουν τα στραγγίζετε και τα αφήνετε για λίγο σε κρύο νερό για να κρατήσουν το λαμπερό χρώμα τους.
Βάζετε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ένα μπόλ και ανακατεύετε. Κόβετε σε ροδέλες τα κρεμμύδια, ψιλοκόβετε τις ντομάτες και τον μαϊντανό και κόβετε σε φέτες το αγγούρι.
Ανακατεύετε όλα τα λαχανικά και τα περιχύνετε με το ντρέσινγκ. Σερβίρετε τη σαλάτα με τα λαδοκούλουρα.
|