Υλικά (4 μερίδες)
1 κιλό παντζάρια
4 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
4 βραστές πατάτες
1 πιπεριά σε ροδέλες
μερικά ραπανάκια
λάδι, αλάτι, αρκετό ξύδι
4 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
4 βραστές πατάτες
1 πιπεριά σε ροδέλες
μερικά ραπανάκια
λάδι, αλάτι, αρκετό ξύδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα παντζάρια και τα κόβουμε σε ροδέλες, αναμιγνύουμε με τις πατάτες κομμένες σε φετάκια το σκόρδο το αλάτι και το λαδόξιδο. Γαρνίρουμε με ραπανάκια και την πιπεριά.
|