Υλικά (5-6)
5-6 φύλλα μαρούλι
7-8 φύλλα ρόκα
1/2 ματσάκι βασιλικό
1/2 ματσάκι κόλλιανδρο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
10-12 φύλλα σπανάκι baby
4-5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
150 γρ ξινομυζήθρα Κρήτης
7-8 φύλλα ρόκα
1/2 ματσάκι βασιλικό
1/2 ματσάκι κόλλιανδρο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
10-12 φύλλα σπανάκι baby
4-5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
150 γρ ξινομυζήθρα Κρήτης
Εκτέλεση
Κόβουμε 2 εκ. περίπου τα πράσινα λαχανικάκαι τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.Κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και τα βάζουμε πάνω στην πράσινη κομμένη σαλάτα και τέλος τρίβουμε την ξινομυζήθρα από πάνω,
την βρέχουμε με 2-3 κουταλιές ξύδι και λίγο αλάτι. Αν θέλουμε λάδι προσθέτουμε την ώρα που θα σερβιριστεί η σαλάτα (οι πρασινάδες είναι ευαίσθητες και θα μαραθούν με το λάδι αν το βάλουμε νωρίτερα).
|