Υλικά (4 μερίδες)
1 μεγάλο μαρούλι
1 αντίδι
1 κιχώρι
1 ματσάκι νεροκάρδαμο
1 μικρό αγγούρι
1 κουτ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 κουτ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
2 σφιχτά αυγά
Σάλτσα:
50 ml μηλόξυδο
100 ml ελαιόλαδο
2 κουτ χυμός λεμονιού
1 σκελίδα κομμένο σκόρδο
αλάτι
1 αντίδι
1 κιχώρι
1 ματσάκι νεροκάρδαμο
1 μικρό αγγούρι
1 κουτ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 κουτ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
2 σφιχτά αυγά
Σάλτσα:
50 ml μηλόξυδο
100 ml ελαιόλαδο
2 κουτ χυμός λεμονιού
1 σκελίδα κομμένο σκόρδο
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα αυγά.Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε αλά Ζιλιέν.
Πλένουμε τα νεροκάρδαμο, το αγγούρι το κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα προσθέτουμε όλα σε μια σαλατιέρα.
Χτυπάμε με το σύρμα τα υλικά της σάλτσας και την ρίχνουμε στην σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Γαρνίρουμε με τα αυγά, τον μαϊντανό και το κρεμμυδάκι.