Υλικά (4 μερίδες)
300 γρ. πράσινα λαζάνια
1 κουταλάκι αλάτι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
100 γρ. βούτυρο
50 γρ. φυστίκια πράσινα χοντροκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε λεπτές φέτες
1 πράσινη καυτερή πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 ματσάκι μαϊντανός κομμένος
100 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένη
1 κουταλάκι αλάτι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
100 γρ. βούτυρο
50 γρ. φυστίκια πράσινα χοντροκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε λεπτές φέτες
1 πράσινη καυτερή πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 ματσάκι μαϊντανός κομμένος
100 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. παρμεζάνα.2. Ζεσταίνουμε το βούτυρο με το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα φυστίκια, το σκόρδο, την πιπεριά και το μαϊντανό με το αλάτι.
3. Περιχύνουμε τα λαζάνια με τη σάλτσα και σερβίρουμε ρίχνοντας παρμεζάνα στα πιάτα.