Υλικά
3 φλιτζ. αλεύρι
1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
7 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
1/4 φλιτζ. βούτυρο
1 κουταλάκι μπέϊκιν πάουντερ
2 βανίλιες
1 1/2 φλιτζ. ζάχαρη
7 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
1/4 φλιτζ. βούτυρο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C.2. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το μπέϊκιν πάουντερ και τις βανίλιες.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε την ζάχαρη με τους κρόκους ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
4. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και λιώνουμε το βούτυρο.
5. Στο μπολ με τη ζάχαρη και τα αυγά προσθέτουμε εναλλάξ μαρέγκα και αλεύρι και μετά σιγά-σιγά το βούτυρο.
6. Ψήνουμε για 20-30 λεπτά.