Υλικά (4 μερίδες)
1 κιλό γουρουνόπουλο
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 κιλό πατάτες
2 ποτήρια νερό
2 λεμόνια
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 κιλό πατάτες
2 ποτήρια νερό
2 λεμόνια
Εκτέλεση
-παίρνουμε το κρέας και το τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια-αλείφουμε 1 λεμόνι και μετά στύβουμε το υπόλοιπο
-κόβουμε της πατάτες στα τέσσερα και αρχίζουμε και αλατοπιπερώνουμε
-βάζουμε ρίγανη, το νερό και το βάζουμε στο φούρνο στους 180 για 2 με 3 ώρες