Υλικά (8 μερίδες)
1,5 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε τετράγωνες φέτες μέχρι 3,5 εκ.
1 αβγό ελαφρά χτυπημένο
1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
3 κουταλιές κορνφλάουρ
40 γρ. αλεύρι
6 κουταλιές ζωμός κοτόπουλου
2,5 φλιτζ. λάδι
Για τη σάλτσα:
2,5 κουταλιές λάδι
1 κουταλάκι κοφτό σκόρδο ψιλοκομμένο
2 πράσινες πιπεριές μεγάλες κομμένες σε τετράγωνα του 1-1,5 εκ.
2 καρότα κομμένα σε λωρίδες
6 κουταλιές ζωμός κοτόπουλου
3 κουταλιές ζάχαρη
3 κουταλιές ξύδι κόκκινο
1 κουταλάκι σόγια σος
2,5 κουταλάκια κορνφλάουρ αραιωμένο με 5 κουταλάκια νερό
1 αβγό ελαφρά χτυπημένο
1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
3 κουταλιές κορνφλάουρ
40 γρ. αλεύρι
6 κουταλιές ζωμός κοτόπουλου
2,5 φλιτζ. λάδι
Για τη σάλτσα:
2,5 κουταλιές λάδι
1 κουταλάκι κοφτό σκόρδο ψιλοκομμένο
2 πράσινες πιπεριές μεγάλες κομμένες σε τετράγωνα του 1-1,5 εκ.
2 καρότα κομμένα σε λωρίδες
6 κουταλιές ζωμός κοτόπουλου
3 κουταλιές ζάχαρη
3 κουταλιές ξύδι κόκκινο
1 κουταλάκι σόγια σος
2,5 κουταλάκια κορνφλάουρ αραιωμένο με 5 κουταλάκια νερό