Μεθυσμένο αγριογούρουνο 42 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ Γ.
Μεθυσμένο αγριογούρουνο
Έχει αρκετή προετοιμασία αλλά αξίζει τον κόπο.
 
 

Υλικά (6 μερίδες)

2 κιλά αγριογούρουνο
1/2 μπουκάλι κόκκινο κρασί
αλάτι-πιπέρι

Μαρινάτα:
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
1 ποτήρι ξύδι
2 κρεμμύδια σε φέτες
2 καρότα σε φέτες
2 δαφνόφυλλα
πιπέρι σε σπυριά
1 λεμονί
μαϊντανός

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στην παραπάνω μαρινάτα για 24 ώρες.
Έπειτα βγάζουμε το κρέας και σε μια κατσαρόλα με λίγο βούτυρο κοκκινίζουμε το κρέας. Σβήνουμε το κρέας με τα υγρά της μαρινάτας αφού την στραγγίξουμε. Βράζει μέσα στην μαρινάτα, όταν αρχίσει να στεγνώνει προσθέτουμε το κρασί το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζει για μισή ώρα. Σερβίρεται με ρύζι ή πατάτες.

Καλή Επιτυχία!
2 αστέρια από 42 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες