Υλικά (6 μερίδες)
2 κιλά αγριογούρουνο
1/2 μπουκάλι κόκκινο κρασί
αλάτι-πιπέρι
Μαρινάτα:
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
1 ποτήρι ξύδι
2 κρεμμύδια σε φέτες
2 καρότα σε φέτες
2 δαφνόφυλλα
πιπέρι σε σπυριά
1 λεμονί
μαϊντανός
1/2 μπουκάλι κόκκινο κρασί
αλάτι-πιπέρι
Μαρινάτα:
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
1 ποτήρι ξύδι
2 κρεμμύδια σε φέτες
2 καρότα σε φέτες
2 δαφνόφυλλα
πιπέρι σε σπυριά
1 λεμονί
μαϊντανός
Εκτέλεση
Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στην παραπάνω μαρινάτα για 24 ώρες.Έπειτα βγάζουμε το κρέας και σε μια κατσαρόλα με λίγο βούτυρο κοκκινίζουμε το κρέας. Σβήνουμε το κρέας με τα υγρά της μαρινάτας αφού την στραγγίξουμε. Βράζει μέσα στην μαρινάτα, όταν αρχίσει να στεγνώνει προσθέτουμε το κρασί το αλάτι και το πιπέρι. Σιγοβράζει για μισή ώρα. Σερβίρεται με ρύζι ή πατάτες.
Καλή Επιτυχία!